• 01
  • 02
  • javascript slideshow
  • 04
slider html by WOWSlider.com v9.0

Concurs BANYOLES

Aquest diumenge 22 d'octubre va tenir lloc, com ja fa dècades, el concurs sardaniste de BANYOLES.
Aquest concurs forma part de les celebracions de les festes de la SANT MARTIRIA, que duren 3 dies.
Les jornades reuneixen sardanes, concerts diversos a molts indrets de la ciutat, correfocs, balls de passada (cercavila amb dracs, dragonets i gegants), balls amb la cobla de MONTGRINS, i moltes altres activitats. Aquestes festes les organitza el municipi amb el suport del foment de Banyoles.
Aquesta competició va comptar amb una quarantena de competidors de totes les categories, destacant la final nacional de les “grans” que va veure la victoria de les “violetes del bosc” amb “Mare Nostrum” en segon lloc (un any l’un un any l’altre). Dos equips acabant el campionat empatats, es va afegir una sardana només per decidir entre els equips MANS AMIGAS (Cassa de la Selva) i MIRANT EL CEL .
Molts balladros de las colles, com cada any, van passar tres dies a BANYOLES per gaudir d'aquestes autèntiques festes sardanistes. El dilluns al matí per escoltar el concert emblemàtic amb les cobles de CIUTAT DE GIRONA, i la PRINCIPAL DE LA BISBAL i la cobla MONTGRINS, que són les coblas més importants de CATALUNYA.

Totes les fotos gran format en la fototec.