• 01
  • 02
  • jquery image carousel
  • 04
slideshow javascript by WOWSlider.com v9.0

Concours CERET

Durant el 65è concurs de sardanes de CERET va tenir lloc la 3a edició de la "copa de Catalunya". Es tracta d'un concurs singular, enfrontant colla contra colla, sortejat a l'Ajuntament de Ceret unes hores abans del concurs de les 9 del vespre. Aquesta competició es fa per eliminació directa, una mena de torneig on els perdedors ballaran dues sardanes il els guanyadors de les primeres qualificacions feran quatre sardanes.
Per el tercer any, la competició va tenir lloc a la plaça de la República, anomanada per els Ceretans, Place del Barri.
Hi van participar colles de la comarca de Girona, com Cireres de Ceret, la Colla Albera dansa les Aires Gironins (en la categoria de veterans), Mans Amigues les colles de Torroella de Montgri categoria grans.
Les colles del comarcal, en general, podrien enfrontar-se a les grans colles de Mare Nostrum i Violettes del Bosc de Barcelona o fins i tot Mirant el cel, Tarragona Dansa, Maig, Xaldiga. Com era previst, les dues colles habituals d'aquestes competicions van tornar a fer valer la seva superioritat tècnica, Mare Nostrum i Violettes del Bosc, amb l'última paraula per Mare Nostrum.
Va ser una vetllada excel•lent, amb un públic molt nombrós en una bonica plaça del poble de CERET.
És gràcies a una participació molt efectiva i activa entre la junta de les colles gironines i els membres de l'Unió de colles de Barcelona que la competició es va desenvolupar en les millors condicions.
La festa acabarà aquest vespre amb el gran concert "PRINCIPAL DE LLOBREGAT" i la "MIL.LENARIA" on hi seran presents els amants de la bella música que són nombrosos a la nostra colla.

Totes les fotos gran format en la fototec.